View by Taste

Restaurant & Selskap

View by Taste Restaurant & Selskap har trolig Østlandets flotteste utsikt over Oslo og Oslofjorden. Her tilbyr vi middag a’la carte av god kvalitet som passer de aller fleste. Restauranten er kjent for sin flotte terrasse hvor man kan nyte god mat og godt drikke i takt med solnedgangen som senker seg over Oslo og Asker landet. I disse flotte lokalene tilbyr vi også selskapsservering for alle anledninger.

Vi holder til på Vardentoppen på Nesodden.

Selskapslokale

Beliggende på Vardentoppen på Nesodden, har vi trolig Østlandets flotteste utsikt over Oslo og Oslofjorden.

Vi har vakre lokaler til alle typer anledninger; konfirmasjon, jubileum, bryllup, firmafest,  julebord, minnestund og ulike varianter av eventer.

Vi tilbyr alt i fra buffet til flere retters meny, skreddersydd helt i samråd med deres ønske. Til minnestund tilbyr vi både snitter, smørbrød, kaker, drikke og kaffe.

Vår restaurant har plass til 85 gjester inne, og når været tillater det har vi i tillegg 80 gjeste-plasser på terrassen. Vi har også en chambre separe (eget rom) som tar selskap opp til 40 gjester.

Er dere interessert i å høre mer om mulighetene for å holde selskap på View by Taste? Dere er hjertelig velkomne på befaring for å se den flotte rammen vi kan tilby.

Ring eller e-post oss i dag for en uforpliktende prat: viewbytaste@tasterestaurant.no

+47 453 56 769

Kjekt å vite: