Nesoddparken Kunstsenter

Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter har ca. 60 studioer/atelier til utleie for profesjonelle aktører innen kunst og kultur. Her finnes aktører innen billedkunst, smykkedesign, keramikk, film og foto, musikk, skulptur kunsthåndverk og en rekke andre ulike kulturvirksomheter.

Hovedbygget er plassert i Nesoddens største offentlige park, et område på 19 mål.

I tilknytning til parken ligger også Kunsthallen, et galleri viser norsk samtidskunst av høy kvalitet. I forbindelse med utstillingene holder vi åpen kafé og butikkutsalg for kunsthåndverk.

Nesoddparken er et kunst- og kreativt ressurssenter og et arbeidssted for et vidt spekter av små aktører innenfor kunst- og kulturnæringer.

Foruten å være arbeidssted for ca. 55 virksomheter, er Nesoddparken også et besøkssenter.

De disponerer ca. 2200 kvm. kontor-, verksted og atelier arealer og en park på ca. 19 mål. Kunsthallen har månedlige utstillinger med anerkjente kunstnere og åpen kafe i helgene.  Nesoddparken er omkranset av et stort parkområde tilgjengelig for alle. Her finnes stier, skulpturpark, og et lekeområde for barn.

Åpent lørdag og søndag 12-15

Tlf: +47 92058860. E-post: berit@beritblindheim.no

Adresse: Løeshagaveien 49, 1459 Nesodden

Nettside: Nesoddparken.no

Med båt/buss fra Oslo: Båt fra Aker Brygge – rute B10 til Nesoddtangen, deretter buss rute 560 (Hasle) til stoppested “Torget”. Gå litt nordover (tilbake mot Tangen) og inn Løeshagaveien. Følg denne til Nesoddparken (ca. 8 min). Total reisetid ca. 50 minutter.

Alternativt: Buss rute 565 (Myklerud). Gå av på stoppested “Svae” og gå inn Løeshagaveien (ca. 3. min.) – det er skiltet mot Nesoddparken

Det er også mulig å ta Rute 570 (Vinterbro) til stoppested “Svae”, men det tar noe lenger tid (går på vestsiden).

Se kart Besøk hjemmeside

Bildegalleri

Kunsthallen i Nesoddparken

 

Kunsthallen er for tiden stengt!

Kunsthallen – Nesoddparken ligger i et fantastisk parkområde og holder åpent hver lørdag og søndag mellom kl. 13.00 og 16.00. Nesoddparken ligger kun kort sykkel- eller busstur fra Tangen brygge. I Kunsthallen har vi et program som viser norsk samtidskunst av høy kvalitet. I forbindelse med utstillingene arrangeres også familievisninger og kunstnersamtaler. I Nesoddparken finner du også vår hyggelige kafé og kunsthåndverksbutikk. Åpent lørdag og søndag fra 13.00 – 16.00

Kjekt å vite:

Nesoddparken Kunstsenter