Skateparken på Skoklefallsletta

Skateparken

Skateparken på Skoklefallsletta  består av Vertramp, to miniramps, en microramp, street park og en utstyrsbod. Så og si alt er dekket i skatelite. Nesodden Skateboardklubb har også et klubbhus med brett, hjelmer og pads man kan låne gratis. Det er tilgang til vann på en utendørs kran ved Nesodden Ungdomshus som ligger rett ved siden av.

Miniramp

Dette var de første rampene som sto her og var parkens spede begynnelse. Turborampen har blitt sponset av Thomas Seltzer og Turbonegro i flere omganger, derav navnet. Turborampen er en dobbel miniramp, en liten og en stor. Det er snille buer i denne rampen sammenlignet med mange av dagens nye ramper. Dette var de første rampene som sto her og var parkens spede begynnelse. Turborampen har blitt sponset av Thomas Seltzer og Turbonegro i flere omganger, derav navnet. Turborampen er en dobbel miniramp, en liten og en stor. Det er snille buer i denne rampen sammenlignet med mange av dagens nye ramper.

Vertramp

Vertrampen er bygget lik verten som står på «bryggeriet» i Malmø. Den er ti plater bred, med tre meter bueradius, 0,5 meter vert og antiextention med 0.2 meter vert på samme bue. Her er det gode muligheter for å droppe inn i vert for første gang.

Microramp

Det ble også bygget en microramp samtidig som skateboardklubben bygget vertrampen i 2021. Detter en en microskopisk utgave av en ramp som er veldig snill og ufarlig. Skal man lære seg for eksempel «blunt to revert», kan det være en fint å prøve her for første gang.

Street

Parken er nylig asfaltert, og det er så langt bygget to quarterpipes i hver ende pluss diverse løststående street elementer. Det blir bygget en A. frame med trapper og rails i løpet av våren 2022.

Nesodden Skatebaordklubb har kurs, utflukter, show, sommerkamp, jenteskate og juniorskate. Ta gjerne kontakt med klubben på Facebook for mer informasjon

Velkommen til Nesodden Skateboardklubb og Nesodden Skatepark!

Kjekt å vite:

Skateparken på Skoklefallsletta