Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

VALKYRIEN ALLSTARS

juli 16 @ 20:00 - 23:30

VALKYRIEN og TUVA SYVERTSEN er tilbake på Hellviktangen! Bandet har vært hos oss flere ganger og hver gang er en fest! Det blir kjempestemning og gode vibrasjoner både fra scenen og hos publikum – Nesoddfolket har virkelig tatt dem til sitt hjerte.

VALKYRIEN ALLSTARS er kjent som et av landets beste liveband, og har siden debutplata med samme navn kom i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. Med inspirasjon fra jazz, blues, soul, rock og reggae har bandet dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har nå et helt særegent uttrykk de ikke deler med noen.

Siste studioalbum i rekken – «Slutte og byne» vant Spellemannsprisen 2020 i kategorien Vise, men for den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk. Tittelsporet med samme navn ble raskt nærmest et mantra for folket fra sør til nord, og albumet ble hyllet som årets beste med strålende kritikker fra landets største medier.

Tuva Syvertsen – vokal, fele, synth
Magnus Larsen Jr. – kontrabass
Erik Sollid – feler, gitar, vokal
Martin Langlie – trommer, vokal

Dørene åpner 18.00.
Kom gjerne fra kl. 18.00 når dørene åpner for å nyte en bedre middag før de begynner å spille. Da får dere også de beste plassene (IKKE bordbestilling på sommerkonsertene).

Foto: Jacob Stærk (Sommarljom 2022)

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond, Viken Fylkeskommune og Kulturrom.

Detaljer

Dato:
juli 16
Tid
20:00 - 23:30
Hjemmeside:
https://hellviktangen.ticketco.events/no/nb/e/valkyrienallstars

Sted

Hellviktangen Kunstcafè
Hellvikalleen 60
Nesodden, 1459 Norge