Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

OLE PAUS

juli 9 @ 20:00 - 23:30

Vår alles kjære OLE PAUS – endelig tilbake hos oss på Hellviktangen! Det er tre år siden sist, aldeles hårreisende! Men nå er det bare å glede seg!

Ole Paus har for lengst blitt en kjær og elsket artist, poet og forfatter, for så godt som hele folket her til lands, selv om han helt siden debuten i 1970 med «Der ute – Der inne» og oppfølgeren «Garman» i 1972 har smekket oss på fingrene ved ethvert tilløp til bourgeoisi og selvtilfredshet. Selv om han har gitt oss besk satire og harselering med Gud og hvermann, ikke minst dem som sitter med makta, selv om han biter litt. Han har jo tenner. Og kanskje nettopp derfor, for mange av oss som har elsket ham i et halvt århundre, at han ikke har gitt opp kampen? At han brenner like sterkt. At han fortsetter og fortsetter, og skaper og skaper, og gir og gir, en produktivitet som nesten ikke er til å fatte.

Han har gitt oss «Mitt lille land», «Den tøffeste gutten i Himmelen», «Innerst i sjelen» og «Engler i Sneen» – sunget dem selv eller latt andre artister gjøre egne vakre versjoner av dem (som Sissel Kyrkjebø og Jonas Fjeld). Det lar seg knapt gjøre å trekke fram alt som fortjener oppmerksomhet i en over 50 år lang karriere innbefattende noen-og-tredve plateutgivelser, bøker, teater, film, en opera-libretto, Paus-posten, tekstforfatter for andre – for ikke å snakke om alt samarbeidet han har hatt med andre artister.

Han både biter og stikker, men rører ved hjertene våre med det dypeste alvor og med en respekt for det menneskelige som en rød tråd i alt han har skapt. Han brenner. Han har aldri holdt opp med det heller. Han er fortsatt på veien, og nå kommer han til oss!

Velkommen til en hjertevarm, poetisk og ærlig konsert med skalden Ole Paus!

Dørene åpner 18.00.

Kom gjerne fra kl. 18.00 når dørene åpner for å nyte en bedre middag før de begynner å spille. Da får dere også de beste plassene (IKKE bordbestilling på sommerkonsertene).

Foto Ole Paus: © Finn Rune Christiansen

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond, Viken Fylkeskommune og Kulturrom.

Detaljer

Dato:
juli 9
Tid
20:00 - 23:30
Hjemmeside:
https://hellviktangen.ticketco.events/no/nb/e/olepaus

Sted

Hellviktangen Kunstcafè
Hellvikalleen 60
Nesodden, 1459 Norge