Spis ute på Nesodden i februar!
For en stund tilbake gjorde vi SPIS UTE UKEN på Nesodden.
I februar gjør vi SPIS UTE FEBRUAR som er et samarbeid mellom spise- og serveringssteder på Nesodden. Vi gjør dette nå først og fremst for å synligjøre stedene og konseptene våre.
Også nå i en vanskelig og tøff tid med økte kostnader for folk flest, ønsker vi å kunne bidra med opplevelser som er mye rimeligere enn normalt for å kunne gi noe tilbake til Nesoddens befolkning i samarbeid med våre leverandører. Av og til er terskelen for å gå ut å spise og drikke høy, vi er opptatt av å at Nesoddens befolkning skal kunne bruke stedene våre.
Alt i alt, er det mange gode grunner til å dra ut og spise på en restaurant på Nesodden i februar. Fra deilig mat laget av lokale råvarer til muligheten til å støtte lokale virksomheter og nyte naturen, vil du garantert ha en minneverdig opplevelse.
Se de forskjellige tilbudene fra deltakende restaurantene nedenfor. Alt fra 3-retters måltider til 350,- til Pizza for 100,-
Unn dere et deilig måltid ute på nesodden i februar til en billig penge, og samtidig støtt opp om det lokale næringslivet!
Hellviktangen kunstcafé
TRE-RETTERS FOR 350.-
Forrett – Rødbet Chevre Carpaccio – Rå tynt høvelet rødbet med chevre
Hovedrett – Rød høne – Økologisk tidligere lykkelige høner, nå gryte på tomatbase
Dessert – Creme brulee – Klassisk med vanilje
Signalen Sjøbad
TRE-RETTERS FOR 350.-
I samarbeid med våre leverandører lager vi i hele februar en 3 retters til 350,- kr og pizza’er fra vedfyrt ovn til 150,-.
Forrett – Piggvarsuppe
Hovedrett – Torsk eller skrei.
Dessert – Krydderkake med iskrem.
Annas Hybel
Jose sin deilige lasagne
Jose sin hjemmelagde lasagne
med salat og hybelbakt surdeigsbrød. 150,-
Nesodden Vertshus
TRE-RETTERS FOR 350.-
Forrett – Bruschetta.
Hovedrett – Spareribs med tilbehør.
Dessert – Vaffel med Vaniljeis.
Eller – Flesk og Duppe 150,-
Restaurant Taste
VELG MELLOM TO RETTER
Alternativ 1 – Hjemmelaget Lasagne med salat og brød 100,-
Alternativ 2 – Pizza Margarita 100,-
NB! Tilbudet starter 16. februar.
View by Taste
TRE-RETTERS FOR 350.-
Forrett – Fisk & Skalldyrsuppe
Hovedrett – Kalveculotte, serveres med selleripure’, sauterte grønnsaker og rødvinsaus
Dessert – Hjemmelaget pannacotta
NB! Tilbudet starter 16. februar.