Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Knut Reiersrud

13. september 2023 @ 20:15 - 22:30

En av landets mest betydningsfulle gitarister kommer til Flasken med en håndfull av sine instrumenter.

I 45 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum – bokstavelig talt – verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter – både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass – for å få et ekstranummer – på samme konsert….

Knut er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Tre store påstander, men som faktisk stemmer, alle tre. Han har gitt ut en rekke plater – både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene, der han har mottatt Spelemannprisen for 3 av dem, i tillegg til andre priser har han også mottatt en Dansk Grammy pris.

Han har spilt med storheter som Dr John, Nina Hagen, Rickie Lee Jones, David Lindley og spilt inn live plater i land som i Nepal og i Iran. Få andre artister kan matche det!

Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Med et arsenal av ulike gitarer gir han i sine solokonserter en reise i strengemusikkens geografi.

Med sin enorme erfaring: 18 soloplater, medvirkning på 300 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter – er han med sine 62 år nærmest for en levende legende å regne. Med blues i ryggraden – etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy – er Knut Reiersrud ALLTID innstillt på levere varene 110 prosent.

Denne konserten bør du ikke gå glipp av, for det er stor fare for gåsehud!

Og – selvom det ikke høres sånn ut; Gåsehud er bra for helsa! Og føles godt!

Detaljer

Dato:
13. september 2023
Tid
20:15 - 22:30
Hjemmeside:
https://nesoddenjazzklubb.ticketco.events/no/nb/e/knut_reiersrud_solo

Sted

Flasken Kjøkken & Bar
Kapellveien 84
1450 Nesoddtangen,
+ Google-kart