Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jørn Simen Øverli

mars 25 @ 20:00 - 23:30

Poetisk, humoristisk, lidenskapelig, musikalsk og politisk! Vi inviterer igjen til en vidunderlig og bevegende konsert. JØRN SIMEN ØVERLI gjør fantastisk gode gjendiktninger – dette er en skattekiste av en konsert! Musikalsk, vakkert og uttrykksfullt, lidenskapelig og nært.
Vi får høre sanger av Russlands store sangpoet Vladimir Vysotskij, og polske diktere og sangere vi ikke kjenner – enda.
Jørn Simen Øverli – gjendiktning, gitar og vokal
Siril Malmedal Hauge – vokal, mandolin og tverrfløyte
Zakarias Øverli – tenor saksofon og vokal

BILLETTER:
Ordinær: 290,- Student/Honnør: 150,-

Dørene åpner 18.30, kom gjerne tidlig for å nyte en bedre middag før de begynner å spille.
Da får du også de beste plassene.

OM ARTISTENE:
JØRN SIMEN ØVERLI – en av nestorene i norsk viseverden og har vunnet og blitt nominert til flere spellemannpriser. Han har også mottatt priser for sine gjendiktninger. hatt konserter i de fleste kommuner i landet, alene, i duo, trio og med eget band. Jobbet i en årrekke blant annet med Stian Carstensen, Arve Henriksen, Henning Sommerro, Tora Augestad og Helge Lien. Han har vært kunstnerisk leder for Josefine Visescene i Oslo gjennom 25 år, og har skrevet flere bøker om viser og gitt ut 14 CD-er. Spesielt har han fordypet seg i å gjenfortelle sangpoesi fra Sentral-og Øst-Europa. Se www.jornsimen.no

SIRIL MALMEDAL HAUGE er ifølge Aftenposten «En stemme for fremtiden» og ble kåret til årets jazztalent på Molde Jazzfestival 2020. Hun er utdannet ved Jazzlinja i Trondheim, har mottatt flere jazzpriser og er i gang med nye utgivelser, blant annet Cd med Jacob Young og CD med eget materiale. Hun er stadig å høre på sentrale jazzfestivaler med forskjellige band. www.sirilmalmedalhauge.com

ZAKARIAS MEYER ØVERLI – en ung og fremadstormende tenorsaksofonist som etter musikklinja ved Edvard Munch vgs nå studerer utøvende jazzmusikk på Jazzlinja ved NTNU i Trondheim.
Tross sin unge alder har han allerede gjort seg bemerket i det norske jazzlandskapet. Han spiller i flere forskjellige konstellasjoner og band med utspring fra Jazzlinja.
I Munch Trio har musikerne fordypet seg i hvert sitt område i jazzen. Dette skaper et lyrisk kammermusikalsk uttrykk som er en blanding av postbop, gypsy- og nordisk jazz. Med Bliss Quintet kom han nylig ut med albumet «Dramaqueen» på Jazzland Recordings, til strålende kritikker. Han har bl.a. spilt på Nasjonal Jazzscene og Dølajazz foruten Jazzfestivalen i både Trondheim og Oslo.

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom

Sted

Hellviktangen Kunstcafè
Hellvikalleen 60
Nesodden, 1459 Norge