Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Groove & Move m./DJ Liz (Oh Mama! Crew) på Hellviktangen

august 30 @ 20:00 - 23:59

Velkommen til en kveld på Hellviktangen Kunstkafé med masse digge låter som garantert vil få deg i skikkelig dansehumør!

Lengter du etter å danse ute, men synes at klubbene åpner for sent eller at veien inn til byen er litt for lang? Fortvil ikke!
Vi har den perfekte klubbkvelden for deg! Vi starter dansegulvet allerede kl. 20 og danser natten inn til midnatt.
Bak konseptet står DJ Liz (Oh Mama! Crew).

Hun har vært en kjent skikkelse på klubbscenen i Oslo og resten av landet gjennom årene, i tillegg til å ha spilt i byer som Cape Town, London, NYC, Baltimore, Hanoi og Rio. Hun har varmet opp for artister som Konshens, The Game, Wu-Tang Clan, Tanya Stephens, Snoop Dogg, Sneakbo, Iyanya, KCee, Rah Digga og Nelly, både med og uten sitt crew, Oh Mama! Crew, som hun grunnla i 2010.

Liz spiller en herlig blanding av gammelt og nytt, og er kjent for å skape svette dansegulv med en mashup av musikk fra ulike sjangre. Til Groove & Move tar hun med seg låter fra forskjellige karibiske & afrikanske sjangre, RnB & Hip Hop throwbacks, remixes og mye annet gull som garantert vil få deg til å bli støl dagen etter.

Det er bare å booke inn barnevakt og begynne oppvarmingen nå i sommer! Så sees vi på dansegulvet på Hellviktangen Kunstkafé fredag 30.august!