Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Erlend Apneseth Trio med Maja Ratkje

november 18 @ 18:15 - 19:30

Erlend Apneseth Trio og Maja S.K. Ratkje møttes på scenen første gang i 2022, et møte som umiddelbart åpnet et helt nytt og friskt musikalsk landskap både for publikum og utøverne. Ratkjes utspring fra samtidsmusikk og støy bringer trioens musikk ut i nye uutforskede lydlige rom, hvor det dynamiske spekteret blir utfordret og presset til yttergrensene. Sammen slipper de album høsten 2023, og turnerer som kvartett i kjølvannet av denne.

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band, og forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte. Bandet har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine fire albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og turnering i store deler av Norge og Europa de siste fem årene har begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere. Samtlige album har blitt nominert til Spellemannprisen, og de fikk prisen for albumet «Salika, Molika» (2019) sammen med Frode Haltli. Albumet ble også nominert til Nordic Music Prize.

Maja S.K. Ratkje er en av våre fremste samtidkomponister, med prisbelønt musikk fremført over hele verden. Som vokalist og musiker har hun også arbeidet svært mye med improvisasjon i ulike konstellasjoner, og turnert inn og utland med blant annet gruppen SPUNK og støy-duoen Fe-Mail. Hun har mottatt en lang rekke priser, som Arne Nordheims komponistpris og Edvard-prisen, og er siden 2017 medlem av Akademie der Künste i Berlin.

Maja S. K. Ratkje: stemme, elektronikk
Erlend Apneseth: hardingfele
Stephan Meidell: gitar, elektronikk
Øyvind Hegg-Lunde: trommer

Detaljer

Dato:
november 18
Tid
18:15 - 19:30
Hjemmeside:
https://nesoddenjazzklubb.ticketco.events/no/nb/e/erlend_apneseth_trio_med_maja_ratkje

Sted

Skoklefall Kirke
Kapellveien 3
Nesoddtangen, 1452 Norge
+ Google-kart