Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dobbelkonsert TOG og Anja Lauvdal/Ola Høyer duo

april 26 @ 20:15 - 23:00

Dobbelkonsert TOG og Anja Lauvdal/Ola Høyer duo
TOG
TOG er et musikalsk lokomotiv. Musikken preges av fengende melodier, statiske groover i skeive taktarter, og frie partier. Alt pakket inn i en sound som bare kan beskrives som rå powerjazz.
Med inspirasjon av blant annet Krokofant, Fire! og Elephant9 som fundament har trioen skapt sin egen vinkling på sjangeren.
De debuterte i desember 2019 som support for Kanaan på Lokal Scene i Trondheim, samtidig som de slapp sitt første album «Spor 1». Siden da har bandet spilt en rekke konserter både i Trondheim, Inderøya, Lillehammer, og Kristiansand. De driver for tiden å ferdigstiller den kommende plata si som de skal gi ut rundt februar/mars-skiftet i år, akkurat i tide for denne turneen.
Brede Sørum – Saksofoner,
Vetle Skåli – Barytongitar,
Steinar Heide Bø – Trommer.
Ola & Anja
Ola & Anja er en rykende fersk duo bestående av to av våre aller fineste musikere. Med bakgrunn fra band som Moskus, Broen, Skadedyr, Cortex og Moon Relay har de begge markert seg som sterke musikalske stemmer som evner å gå sine egne veier. I denne duoen er musikken både fast og fri, sjarmerende skakk i det ene øyeblikket og millimeter presis i det neste. Fra svett gospel via brautende frijazz til den dempede kammermusikkens finskårne klanger. Det er musikk som er leken og utforskende, men med en dyp forståelse for tradisjonen den står i.
Anja Lauvdal – piano, tangenter,
Ola Høyer – kontrabass