Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bertine Zetlitz & Bugge Wesseltoft

juli 30 @ 20:00 - 23:30

Nært og tett på pianoet. BERTINE ZETLITZ og BUGGE WESSELTOFT inntar for første gang scenen på Hellviktangen – der de sammen dykker inn i Bertine Zetlitz’ skattkiste av låter.

BERTINE ZETLITZ’ låtskriving har alltid begynt med henne og et piano. Teksten tydelig i fokus, ett instrument, ingenting mer. Slik Bertines karriere utviklet seg, ble det elektroniske uttrykket hennes fremste kjennetegn. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne fire Spellemannspriser, og hyllest blant kritikere så vel som publikum. Bertine blir ansett som elektro-pop pioner, og får gjennom sin opptreden publikum til å danse, – men også̊ lytte til ballader som treffer deg midt I hjertet.

BUGGE WESSELTOFT – jazzpianist, komponist og en av vår tids store jazzmusikere. Gjennom sine egne prosjekter og samarbeid med et utall av artister – som Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær og Terje Rypdal – har Bugge siden 90-tallet fylt konsertsaler over hele Europa. Hans utgivelser på det legendariske tyske plateselskapet ECM, samt hans eget Jazzland Recordings, har preget det internasjonale musikklandskapet i mange år – senest med hans bejublede Rymden-prosjekt.

Sammen gjør de en musikalsk reise – fra debutalbumet «Morbid Late Night Show» der de samarbeidet for første gang i 1999, og hele veien til hennes norskspråklige og kritikerroste album «Tikamp». Sanger som «Adore Me», «Fate», «Twisted Little Star», og «På kanten» treffer deg midt i hjertet og i en ny musikalsk setting med Bugge Wesseltoft ved pianoet.

Bertine Zetlitz – vokal
Bugge Wesseltoft – piano

BILLETTER: 425,-
Rabattbilletter: 200,- (5 billetter reservert trygdede)

Dørene åpner 18.00.
Kom gjerne fra kl. 18.00 når dørene åpner for å nyte en bedre middag før de begynner å spille. Da får dere også de beste plassene (IKKE bordbestilling på sommerkonsertene).

Foto: Heartbeat Management

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond, Viken Fylkeskommune og Kulturrom.

Detaljer

Dato:
juli 30
Tid
20:00 - 23:30
Hjemmeside:
https://hellviktangen.ticketco.events/no/nb/e/bugge_wesseltoft__bertine_zetlitz

Sted

Hellviktangen Kunstcafè
Hellvikalleen 60
Nesodden, 1459 Norge